Mitt nya uppdrag!

En tid för gudar

Som jag skrev tidigare så kommer det nya året med nya uppdrag och utmaningar. Här kommer det!

Min gode vän Författaren Staffan Nordstrand har tillsammans med förläggaren Stefan Hilding startat bolaget Nord & Hild Publishing AB. Ett förlag och marknadsbolag med visioner och kreativt tänkande. Med många års erfarenhet av marknad, författarskap och förlagsverksamhet.

Här kommer jag att jobba med PR och sociala medier.

Vi kommer att jobba med både etablerade författare som söker nytänkande och egenutgivare som söker erfarenhet, kunskap, långsiktigt samarbete och kreativa lösningar. I vår agentverksamhet samarbetar vi med etablerade kanaler för distribution både inom och utanför Sverige.

Visst låter det spännande!

Har du kanske något manus som ligger och trycker i någon låda, som du bara inte tagit dig för att skicka in? Tveka inte att höra av dig. Här finns alla möjligheter att bli sedd och hörd.

Jag ser fram emot mitt uppdrag och hoppas på en massa ny kunskap och nya härliga kontakter.

You may also like

7 kommentarer

      1. Ok! 🙂 Hur länge har du arbetat med det? Hur kan ett arbetspass se ut ungefär. Jag har bara arbetat med gamla människor. Vore intressant att höra hur det är att hjälpa dessa små. 🙂

        1. Oj, Jag har jobbat på neonatalen sedan 2007 . Där vårdar vi små sjuka eller för tidigt födda bebisar. Vissa ligger på akutsal & behöver intensivvård, andra ligger ute på rum med sina föräldrar. Det är ett fantastiskt jobb. Om du har någon avdelning i närheten där du bor kanske du kan få komma & besöka en dag för att se lite mer. =)