Stockholm Beauty Week på Berns blev succé

Stockholm Beauty Week på Berns

I tisdags hölls Stockholm Beauty Week på Berns. Vilken succé det blev! Över 80 utställare var spridda över de härliga lokalerna och besökare minglade på alla våningsplan. Vilken dag!

CaTe Nordic Beauty är ett nytt finskt hudvårdskoncept baserat på noggrant valda ingredienser från naturen. En av flera faktorer som fångade mitt intresse lite extra, var förpackningen på deras Hydrating and Protecting Face Cream . Den är nämligen gjord av kartong. Hur fungerar det, kanske ni tänker? Den har samma funktion som en mjölkkartong. En tunn hinna på insidan som håller den tät. Locket är av plast och ytterförpackningen av återvunnen kartong.  Bra hållbarhets tänk!

Alger har blivit en populär ingrediens i hudvård. Saga of Idun är ett västkustbaserat hudvårdsföretag, som erbjuder svenskproducerad hudvård. Produkterna innehåller ett ekologiskt algextrakt som har en stor förmåga att binda stora mängder fukt och samtidigt skydda hudbarriären. Alla produkter är ekologiska, veganska och fria från skadliga kemikalier, silikoner, PEG, parabener, mineralolja och hormonstörande ämnen. 

Mili Cosmetics lyser med sina iögonfallande färger! Jag kan förstå att deras mascara är så omtyckt. I like it too! Deras ögonskuggor har mycket pigment och även dem läckra färger. Hudvårdsprodukterna har jag inte hunnit testa ännu.

Scratch Nails känner nog de flesta till vid det här laget. Proffs på nagelvård! Say no more…

DOT SHOT är gurkmeja shots som bidrar till immunsystemets och musklernas normala funktion, ledernas normala rörlighet och funktion, normal hy vid problem som akne, samt att den innehåller massor av antioxidanter. Jag ska göra ett test med denna på min son som tränar mycket och har tonårshy. Det blir intressant att se om hans hud kommer att förbättras efter en kur med Dot Shots!

KIKI Health har sedan år 1999 tillverkat innovativa kosttillskott av effektiva, hållbara och bioaktiva ingredienser. KIKI Health var ett av de första kosttillskottsföretagen i branschen som valde att inte använda förtjockningsmedel, bindningsmedel, artificiella färgämnen eller konserveringsmedel i sina produkter och är ledande inom Plant-Based Wholefoods med sina innovativa sammansättningar. Jag har testat Liquid Chlorophyll  som är ett helt naturligt växtbaserad, extraherad från alfalfagräs, utan några tillsatser. Det smakar verkligen gräs och ska ge en energiboost och näring till hud, hår och naglar.

Oriflame har kommit med nya produktserier de senaste åren. Waunt är produkter som kanske riktar sig lite mer mot den yngre publiken.

Jag är så sugen på att testa dessa fina Blush drops från Rodial. Ett fint glow som ger en perfekt lyster på en solkysst kind!

Som vanligt hade Maria Forssén sett till att Stockholm Beauty Week blev precis så fullspäckad och härlig som den bara kan bli. Förutom alla härliga utställare var det pressvisningar, liveuppträdanden på olika scener, modevisning och massor av andra härliga aktivitet från morgon till kväll!

Stockholm Beauty Week på Berns

Nästa mässa hålls den 28 november ( förmodligen på Berns) och då kör vi även Stockholm Beauty week Awards, där jag sitter med i juryn. Det ser jag fram emot!! Biljett kommer du att kunna köpa på stockholmbeautyweek.se lite längre fram.

Stockholm Beauty Week 2020

 

You may also like