Lite mer om mig

Hej!

Jag heter Malin Tilja. Jag är uppväxt i Dalarna och bor nu med min familj lite på landet i Stockholm. Vi spenderar en del tid i huset på västkusten i Mellbystrand och några veckor om året i familjens sommarstuga vid sjön Gensen i Dalarna. Jag gillar att varva pulsen i stockholm med livet vid havet eller i skogen. Jag trivs med kontrasterna och att skapa balans mellan glamourlivet och lugn i kropp och sinne. Stadslivet kontra skogen är båda lika attraktiva för mig.

Jag startade min bloggbana hösten 2014, i samband med min medverkan i tv programmet ”She´s Got The Look” och fann att skrivandet i kombination med fotograferandet är min stora passion. Att skapa mitt eget innehåll för er läsare är magiskt. Mitt ”riktiga” jobb har jag på en Neonatalavdelning där jag jobbar deltid med små bebisar och deras familjer. En fantastisk kombination!

Jag är engagerad i organisationen Operation Smile, som ligger mig varmt om hjärtat, då jag själv föddes med läppspalt.

Jag vill genom min blogg ge er tips på det senaste inom skönhet, samtidigt som jag vill balansera det med tips som berör hälsa och välbefinnande. Allt för välmående och ett liv i balans.

Mina resor, familjeliv, festliga events och annat hänger med på köpet.

Hoppas ni vill följa min blogg!

Paul Mitchell