Sommarmingel med Daynight Casual

För ett par veckor sedan var jag på ett trevligt sommarmingel med Daynight Casual, på en lummig innegård mitt i stan, med flera spännande företag.

 

När Carolina som driver företaget Private Shopper Stockholm bjuder in till mingel, då vet man redan innan att det blir en smakfull kväll på alla sätt och vis. Denna kväll fick jag bekanta mig med Daynight Casual.

Daynight Casual

Tess Callervik som är grundare och designer av företaget, presenterade sin nya kollektion LA LA som minst sagt skapats med  inspiration från naturen och som direkt föll mig i smaken. Plaggen som grundades i Stockholm 2017,  med visionen att skapa en mer färgstark och rolig vardag ,finns för både vuxna och barn. Där tycker jag att Tess lyckats väldigt bra. Det första man tänker när man ser de härliga plaggen är just färg och mönster. Jag skulle vilja kalla dem för ”feelgood plagg”  då färgerna, naturen och dess små invånare ger en lugnande inverkan.

Daynight Casual är främst ett digitalt modemärke med internet som enda distributionskanal. På så sätt kan priserna hållas lägre och skapar mer flexibilitet och möjligheter att lansera vackrare prints och fler kollektioner.

Sommarmingel med Daynight Casual
Carolina – Private shopper Stockholm och Tess Callervik – Daynight Casual

Tess är fantastisk på prints. De fina mönstren har även tryckts på bland annat tapeter. Så snyggt!

Ö-Chips

Jag träffade också en tidigare bekant. Per Kjellin var på plats som representant för Ö-Chips. 

Ett Gotländskt företag som tillsammans med sommelierer och ölmästare, tagit fram sina egna chips i små påsar, för att ge dig ett smakfullt tilltugg till din dryck. Ni måste spana in deras webbshop. Lite dyrare snacks till festen, men ack så igenomtänkta!

Per ligger förövrigt bakom det roliga instagramkontot @omvifickbarn med närmare 72.000 följare.

Tack Carolina och Tess för en trevlig AW och tack alla medverkande i den fina goodiebagen!

You may also like