Planerar för bokreleasen med Staffan Nordstrand

Författare & Bloggare

Igår träffade jag Staffan och tog en fika i stan innan vi mötte upp cateringfirman för att kolla in lokalen och planera maten. Releasen av Staffans sjätte spänningsroman ”En tid för gudar” är vi många som väntat på. Alla vi som läst OPIUM bara väntar på uppföljaren. Staffan är en god vän till mig och därför hjälper jag honom men releasefesten. Det kommer att bli så bra!

Trevlig mingelmat från Blond event, goda viner och härliga människor i en fantastisk och mycket passande lokal.

Franska reformerta kyrkans bibliotek, på Östermalm. Staffan njöt när han fick andas in atmosfären bland alla böcker.

Franska reformerta kyrkans bibliotek

Sista dagen att osa idag. Har jag missat någon journalist eller bloggare som vill komma. Tveka inte att höra av er till mig. Ni kommer att få lyssna till Staffans berättelser som lett honom fram till boken som är baserad på verkliga händelser.

You may also like