Att jobba med olika saker

Lifestyle Woman

Som ni säkert märkt har mina blogginlägg glesat ut något. Det beror på att jag har lagt den tiden dels på jobb, men även på min dotter som åker konståkning nu sex dagar i vecka. Det blir en del logistik med körningar. Hon gick upp en nivå efter nyår och träningen blir allt mer intensiv. Så länge hon älskar det hon gör, vill vi såklart ställa upp så att hon kan få göra det hon brinner för.

Att jobba med olika saker

Att ha olika jobb eller uppdrag är något jag trivs väldigt bra med. Jobbet blir aldrig tråkigt.

Jag har min fasta punkt på Neonatalen på Danderyds sjukhus. I nuläget jobbar jag 75% där och med nästan varannan hellgjobb, blir det en hel del ledigt i veckorna. Den tiden kanjag lägga på mina andra uppdrag. Tidningen Kids & Family har jag nu jobbat med i två år. Jag älskar det jobbet och kan nog inte tänka mig ett bättre extrajobb. Det ger mig nya erfarenheter, extrainkomst, jag får jobba med härliga människor och det går lite hand i hand med mitt neonataljobb.  Nu har jag ju även hoppat på det nystartade Publishingbolaget Nord & Hild där jag får ännu mer kunskaper och lärdom om en helt ny bransch! Där jobbar man med böcker, ljudböcker och podcast. Det ska bli så roligt att komma igång ordentligt. Det känns väldigt tryggt då jag har ett mycket kompetent team runt mig. Min blogg är också en del av mitt jobb. Det skapar samarbeten och jag kan tjäna lite pengar även på den.

Detta är lite av vad jag gör i Kids & Family, förutom att jag jobbar med våra annonsörer bland annat.

Kids&Family

Operation smile

Det var länge sedan jag gjorde något med Operation Smile nu, förutom att jag säljer armbanden via min hemsida. Men om ett par veckor ska vi ha ett möte tillsammans med Rosenserien för att spåna vidare på om vi skulle kunna göra något nytt projekt ihop. Det ser jag fram emot.

Drömmen är att bara jobba med mitt företag

I både Kids & Family och Nord & Hild , jobbar jag via mitt egna företag. Drömmen är väl egentligen att kunna styra min egna tid till 100%. Jag skulle nog inte vilja lämna Neonatalen, för jag älskar det jobbet också. Men att kunna trappa ner ännu mer och bara jobba där någon dag i veckan, som jag själv bestämmer, det vore toppen! Att kunna jobba hemifrån, åka och träna mitt på dagen vilket jag verkligen skulle behöva ta tag i ordentligt, skjutsa barnen till sina träningar och att få vara lite mer pigg. Att gå upp 05.40 på mornarna det har aldriv varit min grej. Och att slippa jobba alla storhelger vore förstås också ett stort plus. Jag kommer aldrig att vänja mig vid det. Det inte inte dumt att vara anställd heller. men Jag tror att var sak i livet har sin tid.

Ni som är egenföretagare på heltid, hur tycker ni att det är?

You may also like