Ögonfransserum, funkar det?

Jag har alltid varit väldigt skeptisk till ögonfransserum. Det kan visserligen bero på att jag alltid haft långa fransar och inte haft behovet. Hur som helst så bestämde jag mig för att testa Xlash, eftersom det är Sveriges populäraste ögonfransserum med resultatgaranti!  Jag var helt övertygade om att det inte skulle ge något resultat. Jag har använt det i någon vecka och man penslar på det som en eyeliner innan man lägger sig. Jag har inte tänkt på det alls, men här om dagen frågade en kollega mig om jag bytt mascara?

Fransarna ser så långa och böjda ut. Nästan som lösfransar, sa hon…. Näää sa jag….. Eller jo….. Jag har använt fransserum. Efter detta har jag synat mig själv i spegeln och sett att jag faktiskt fått resultat av fransserumet.  Tji fick jag!

Jag har testat ögonfransserum och mascara från Xlash.

fransserum & marcara

Så här såg fransarna ut innan, osminkad.

Före-bild

Och så här ser dom ut efter. Visst är det skillnad va? Här har jag även använt Xlash mascara. Den har en rundad borste. Jag kan tycka att det är lite svårare att måla med, men det är ju helt en smaksak.

Xlash fransserum & mascara

När man fått den längd man önskar kan man pensla på varannan dag istället, tills flaskan tar slut. Den finns i storleken 3 ml eller 6 ml.

Kul att testa!

You may also like