MARVEL universe live på Globen

I torsdags var hela familjen inbjuden av bloggportalen Loppi , att gå på premiären av MARVEL univers live på Globen.

Men vad händer? På grund av tekniska problem tvingas man ställa in hela föreställningen. Det är ju sådant som verkligen kan hända och det var inte mycket att göra något åt. Tack och lov fick vi besked om detta redan på morgonen. Loppi och arrangören fixade detta så proffsigt och vi fick biljetter att gå på föreställningen valfri dag under helgen. Vi gick på fredag och såg föreställningen som visade upp häftiga ljud och laser effekter och vågade stunts. Vi hade dessutom riktigt bra platser!

Marvel universe live på globen

MARVEL universe live

”Upplev dina favoriter bland Marvels Superhjältar som Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow och många fler när de kämpar mot Loke och Marvels mest ondskefulla skurkar i en actionfylld show för hela familjen”.

MARVEL universe live

MARVEL universe live på Globen

Föreställningen har blivit hyllad som den tekniskt mest avancerade liveshowen någonsin med motorcyklar, fyrverkerier, specialeffekter, kampsports- och stuntnummer och mycket mer. Många barn i publiken kom utklädda till sina favorit hjältar och det fanns mycket att köpa för den som ville hosta upp en överdriven summa. Men så är det förstås alltid på liknade arrangemang. Sen kan det ju förstås vara extra kul att få med sig en souvenir hem.

globen

Barnen var mycket nöjda med kvällens upplevelse på Ericsson Globe. Arrangören bakom föreställningen som turnerar runt är Amerikanska FELD Entertainment.

p1020335

 

 

You may also like

1 kommentar