På dejt med maken

Det är viktigt att ta sig lite egen vuxentid ibland, när det annars är allt fokus på barnen. Jag tror att dom flesta föräldrar håller med. I fredags hade jag och min man bokat in en ledig dag i kalendern. Även om det bara blir ett par timmar då barnen är i skolan, så är det välbehövligt att ibland göra saker på tu man hand.

Vi åkte till mall of Scandinavia där vi började med frukost på Starbucks. Just frukost på Starbucks väcker så många minnen i oss. När vi var på vår jubileumsresa till USA i våras , åt vi frukost på Starbucks varje morgon som vi spenderade i LA. Så det var nästan som att skruva tillbaka tiden för en stund.

Efter frukosten hade vi bokat ett rum för två men välbehövlig massage på Cutie Spa. Det var riktigt bra! Väldigt duktiga massörer. Vi blev rejält knådade och gick därifrån så avslappnade att jag inte minns när jag hade den känslan i kroppen. Så bra! Det enda som jag reflekterade över som aningen negativt, var att det var lite svalt på rummet och att man hörde sorlet från gallerian, då taket på rummet var öppet. Min man tänkte inte alls på detta. Priset låg på 545:- för en timmes helkroppsmassage. Det är bra pris! Det går även att boka en trainee för 400:-.

Cutie spa

Lagom mosiga skulle vi sedan välja en lunchrestaurang. Det fanns många bra som lockade. Vi valde EGON, som verkar vara en Norsk kedja. Bra mat och rolig inredning. Allt detta under ett och samma tak.

EGON , Mall of scandinavia

Efter detta var vi så härliga i kroppen. Vi åkte hem och tog emot barnen, sen kröp vi ner under en filt och kollade in första avsnittet av den spännande serien ”Midnattssol” med blandannat Peter Stormare. Ser fram emot avsnitt två som kommer på tv ikväll!

På kvällen blev det äventyr i Globen med barnen på MARVEL universe live. Mer om det kommer i separat inlägg.

 

You may also like

2 kommentarer