Erbjudande till Mammaboosten The show!

Om en knapp månad kan man se årets upplaga av succéshowen Mammaboosten The Show, en once-in-a-lifetime-föreställning där artisttrion Renée Nyberg, Danny Saucedo och Thomas Järvheden går samman för att peppa och hylla landets alla hårt slitande mammor. Vi kan se fram emot en show med både humor, musik och allvar. 

Mamma Boosten 2015

Danny Saucedo är själv uppvuxen med en ensamstående mamma, och berättar att han har sett henne slita som ett djur genom åren. – Det låter så klyschigt att jag spyr lite i munnen när jag säger det, men mammor har verkligen den viktigaste rollen i världen. No pressure, men det är ni som skapar oss, som fostrar nästa generations söner och döttrar, och som i längden bestämmer hur världen ser ut.

För Renée Nyberg är scenen på Mammaboosten The Show helt ny mark. Hennes programledarvana är enorm, och hon har lett stora galor från stora scener – men att utgå från sitt eget liv och tillsammans med sina showkompanjer skapa innehållet till en hel show är helt nytt. – Vi föräldrar har för höga krav på oss själva. Vi ska skjutsa till aktiviteter, åka på lyxiga resor, vara förstående och skämma bort våra barn. Det skapar ett dåligt samvete för många, och det behöver vi lätta på. Därför tycker jag att det är så kul att vara med i Mammaboosten – och få skapa en rolig helkväll för alla mammor. På förra årets Mammaboosten fick en av artisterna extra mycket beröm – och i år är han tillbaka igen.

Ståuppkomikern Thomas Järvheden fick nyligen sitt tredje barn och hämtar inspiration till sin humor i föräldraskapet. Just nu jobbar han på en bok som bygger på de roligaste trådarna på Familjeliv.se – material som han också kommer att använda i showen.

Showen går av stapeln fredagen den 20 november klockan 20, på Stockholm Waterfront congress ,vid Nils Ericsons Plan 4.

Detta kommer att bli en oförglömlig kväll och inte nog med det, jag har fått möjligheten att erbjuda alla er mammor 150 kronor rabatt på showbiljetterna! Så alla mammor, unna er en härlig kväll! Alla ni andra, se till att unna en mamma i din närhet att få en oförglömlig kväll.

Klicka in HÄR för att ta del av erbjudandet! Hoppas vi ses där!

You may also like