En inre resa

Idag har jag gjort en inre resa. Jag tycker om att skapa innehåll. Inte bara till bloggen utan till historien om mitt liv. Sen blir ju allt så mycket roligare när man skriver ner det och kan minnas det och dela det med andra. Nya upplevelser , erfarenheter och spänningar i livet som fyller kapitlen i mitt liv med nya sidor.

Jag hade bokat massage med healing hos Cosmic Johanna i 

Stockholm Saltrum idag. Johanna är en varm och mysig person så det känns väldigt tryggt att ha henne i sin närhet. Hon gav mig massage och berättade om mina spänningar i kroppen och vad hon förknippade dem med. Efter en stund frågade Johanna om jag ville göra en liten inre resa. Det ville jag såklart prova på. Hon tog mitt sinne med till en plats som jag har kär och där fick jag möta en närstående person som jag saknar i mitt liv. Det var en härlig upplevelse som gav mersmak. Nästa gång kanske jag vågar gå in ännu mer på djupet….

  
Här är platsen jag besökte…

Tack Johanna för en mysig upplevelse!

You may also like

1 kommentar