Stockholm Beauty Week 2018

Rosenserien

I dagarna tre har Stockholm Beauty Week 2018 pågått i Stockholm. Årets kanske bästa skönhetsmässa med mängder av utställare och föreläsningar. Tyvärr hade jag bara möjlighet att gå första dagen då jag jobbade övriga dagar. Men jag maxade dagen. Började med pressfrukost, minglade runt bland montrarna för att spana in nya spännande märken och produkter och sedan avsluta dagen med att hålla föreläsning tillsammans med Tony Irving, Willemien – volontär från Operation smile och Rosenserien.

Smarriga produkter i färglada förpackningar är alltid tilltalande. Färg´s makeup är hyperpigmenterad och täcker väldigt bra. Vi pratade om att göra något roligt event eller liknande  ihop framöver.

ECOCOCO´s härliga peelingar liknar nästan läskande sorbet!

Anastasia Beverly Hills är bäst på bryn, men har ett stort urval av läckra produkter! Älskar detta fina glowkit till exempel eller liquid glow.

MIILD kommer från Danmark och är det första svanenmärkta makeup märket i världen!

Sofia och Karin från Nannic stod i sin monter, där jag fick äran att pryda deras väggar.

Aktivt kol har blivit populärt för att få vitare tänder. Förra året testade jag warpaint som är en burk med löst kol. Det var bara bökigt tyckte jag. Hela badrummet var svart och jag kände mig bara grå i munnen. Däremot hade det nu kommit en ny spännande produkt. Tandkräm och tuggummi från Curaprox, med aktivt kol. Färgen på båda är svart och smakar fräsch mint. Denna vill jag gärna prova!

Grundaren till butikskedjan Granit har slagit sig in i hudvårdsbranchen och startat hudvårdsmärket HynE. Hon kallar serien själv för laboratorielyx. HynE boostar huden i ansiktet med hyaluron.

INGLOT är för mig ett nytt makeup märke med många läckra produkter!

Amelie Soie visade upp sitt sortiment. Jag älskar dessa skönhets accessoarer. Har testat alla och kan gå i god för att det är bra grejer. Håll utkik på min instagram så kommer snart en tävling med ett fin-fint lyxkit.

Norrländska företaget C/O Gerd stod i trappan och visade sina produkter. De ekologiska produkterna har jag hört mycket gott om. Läs om den fina insats företaget bedriver

c/o Gerds änglar.

The Beauty Archive träffade jag nyligen på Green Beauty Day och förälskade mig i deras läppbalsam så mycket att jag valde att ta med dem i mitt första nummer av tidningen Kids & Family. Jag har ju fått en egen plocksida där och har gjort min första egna sida för tidningen.

Dr Kadir ser jag fram emot att testa då jag hört så gott om dem.

Me Anima gör härliga meditationsoljor, men även gravid produkter. Kan vara något att läsa på sig mera om och kanske skriva om i tidningen.

Maria Åkerberg vann kategorin årets produkt på Green Beauty Day med denna härliga mask!

Silicea är vinnaren av Swedish health awards för årets hårvårdsprodukt 2017 och sägs vara det enda kosttillskott som bevisat fungerar på hud, hår och naglar. Nu ska mina naglar få sig en dust.

Tack Stockholm Beauty week för i år. Räkna med att det dyker upp en del tips i bloggen när jag testat några av dessa produkter!

Malin Tilja

 

You may also like