En underbar dag på stranden

Flipflop

Igår efter jobbet åkte vi ner till huset i Mellbystrand. Vi kom fram runt klockan 22.

Den här gången fick vi även med min pappa, som kom ner till Stockholm med tåg från Dalarna kvällen innan. Vilken dag vi har haft!

Solen har varit stark så länge nu, så vi har bara längtat ner till havet och idag fick vi äntligen vara där. Idag tog jag mitt första dopp för i år. Förutom i uppvärmd pool, men det räknas väl knappt. Det var riktigt skönt. Hade förväntat mig att det skulle vara kallare. Det gäller verkligen att man smörjer sig ordentligt med solskydd när solen är såhär stark. Det ska bara bli varmare för varje dag vi är här nu. Det är inget problem att få barnen att smörja sig när dom får använda EVY , som är en rolig mousse och kleta på sig. Den håller dessutom väldigt bra.

Mellbystrand ligger i Laholmsbukten och är Sveriges längsta sandstrand. Om man blickar till höger ser man Halmstad och till vänster ser vi Båstad.

Vi avslutade den härliga dagen med lite grillning. Jag skulle tro att det blir mycket strandtid denna helg. Vi blir kvar här nere tills på söndag. När semestern kommer flyttar vi ner hit en månad. Älskar att ha detta ställe!

You may also like