Superfood för huden

Superfood för huden

Feed your skin är ett bra uttryck när man talar om Elemis Superfood produkter. Det som är bra för kroppen är även bra för huden. Vad är mer kraftfullt och energigivande än superfood?

Som ni säkert läst tidigare så är Elemis ett av mina favoritmärken. Törs nästan säga att det är topp ett. Har älskat dem sedan jag fick mitt första lilla produkttest för några år sedan. Här får man vad man betalar för.

Jag har testat tre av fyra produkter i superfood serien.

superfood

Superfood facial wash

En näringsrik gelrengöring förnyar och revitaliserar huden. Näringstäta superfoods och aktiv prebiotika gör huden strålande med en frisk lyster samtidigt som den rengör på djupet. Avokado-, broccoli- och pumpafröoljor, kombinerade med naturlig prebiotika, bidrar till att balansera hudens värdefulla mikroflora. Kombinationen av vetegräs, grönkål och nässla bidrar till strålande, jämn och klar lyster.

Gelrengöring med superfoods och prebiotika.
Balanserar hudens mikroflora.
Ger lyster och klarhet till huden.

Man kan även droppa  ett par droppar av Superfood Facial Oil för ännu mer närande effekt av din rengöringsrutin.

150 ml, 475 kronor

Superfood day cream

En återfuktande dagcreme med antioxidantrika oljor, vitaminpackade supergreens och aktiv prebiotika som balancerar, återfuktar och mjukgör huden. Ingefära, matcha och gojibär gör huden hälsosam med fin lyster och hudens naturliga ekosystem boostas vilket stärker den skyddande barriären.

Dagreme med ’supergreens’ och prebiotika.
Återfuktar, ger näring och skyddar huden.
Balancerar hudens naturliga ekosystem.

Även denna kan man med fördel kombinera med Superfood Facial Oil för att maximera den närande och stärkande effekten. Jag har tyvärr inte testat oljan, men är säker på att jag sulle älska den då jag testat Elemis tidigare oljor, som varit helt underbara på alla sätt. Elemis Superfood-linje hjälper till att ge näring och balansera hudens eget ekosystem och mikroflora.

50 ml , 745 kronor

Superfood night cream

En omegarik nattcreme som vårdar huden samt förser den med aktiv prebiotika och ett ’superfood-komplex’ bestående av korn, quinoa och sötmandel som ger näring medan du sover. Hudens naturliga ekosystem balanceras medan hudbarriären boostas med fukt och lipider för att göra huden mjuk och behaglig. Essentiella oljor från lavendel, ylang ylang och vetiver bidrar till en lugnande känsla. Vakna upp med en hud med hälsosam lyster!

Omegarik nattcreme.
Innehåller prebiotika och ’superfood’.
Återfuktar och ger näring.

Kombinera gärna även nattkrämen med Superfood Facial Oil för extra näring och superfood-effekt.

50 ml, 795 kronor.

Jag känner att min hud mår toppen av att få ta emot alla fina egenskaper som superfoodserien erbjuder. Du hittar Elemis Superfood här.

 

You may also like