Mitt välgörenhetskit finns nu på Lyko.se!

Malin Tilja & Tony Irving

Som jag har pärlat de senaste veckorna. 250 stycken välgörenhetskit var beställda, bara till Lyko och alla skulle de innehålla ett smile-armband. Nu är jag i mål med deras order, tack vare fantastiska kollegor på Neonatalen som hjälpt till att pärla.

Kitten ligger även uppe i Rosenseriens egna webbshop. 100 kronor från varje kit går till Operation Smile.

operation smile

Vill du bli återförsäljare för dessa kit? Tveka inte att höra av dig! Hjälp oss att sprida ännu fler leenden.

Tony Irving som är pappa till herrserien,är med och stöttar på många sätt. Vi kommer tillsammans att stå på mässor under året och dema produkten, tillsammans med Rosenserien. Vårt första föredrag höll vi på Stockholm Beauty Week för ett par veckor sedan.

Rosenserien

Här har ni en riktigt bra, härlig, ekologisk väldoftande present, som dessutom bidrar till att barn i fattiga delar av världen, kan få hjälp med operation och antibiotika, vid läpp-käk och gomspalts problematik.

Rosenserien fotografering

Foto: Katriina Mäkinen

En fin present till fröken, från klassen. Någon som fyller år eller som en extra fin gå-bort-present. Den kommer fint förpackad i presentpåse, men ett informationskort. Om ni beställer den på Rosenserien, kan ni dessutom uppge koden ”TILJA” så får ni 10% rabatt på hela det övriga sortimentet. Kom & Köp!

You may also like