Lyxigt event med Luxe event på New clinic

Tidigare i veckan var jag på ett trevligt event på New clinic, där Luxe event höll i trådarna. Det var Art Clinic och New clinic som tillsammans bjöd in till en härlig kväll, med 3D simulering i fokus. Eventet hölls i New clinic´s vackra lokaler på Engelbrektsgatan 19 i Stockholm. På plats fanns även Mentor som visade upp klämvänliga implantat och höll i roliga tävlingar. Mentor och Art clinic jobbar inte enbart med kosmetiska ingrepp utan stor del av patienterna har varit drabbade av cancer och behöver få hjälp med rekonstruktion.

Vi bjöds på en hel del godsaker och bubbel. Jag träffade plastikkirurgen Andreas Lindahl, som för flera år sedan hjälpte mig att jämna till min läpp. Då jobbade han på en annan klinik. Nu finns han på Art Clinic i Uppsala som samarbetar med New clinic.

Jag har ju tidigare varit på New Clinic och testat några av deras behandlingar, som ni kan läsa om i tidigare blogginlägg under kategorin ”Skönhetstips”. Jag är mycket nöjd med deras härliga bemötande och profession. Man märker snabbt att dom är duktiga på det dom gör.

Gästerna var alla nöjda och glada. Inte minst när Luxe event överraskade oss alla med varsit superfint halsband från Emma Israelsson. Jag älskar verkligen hennes smycke! Detta var bara början på allt vi senare fick med oss hem.

Här kommer lite mingelbilder.

Samtliga foton i inlägget är tagna av fotograf Katriina Mäkinen.

Innan vi gick hem fick vi välja en doft , att komplitera den välfyllda goodiebagen med.

Luxe event

 

Tusen tack för en magisk kväll!

You may also like