En ny dag har just vaknat

Det är väldigt tidigt på morgonen. Jag är påväg till Neonatalen på sjukhuset för att jobba . Det är helt svart ute, men stjärnorna lyser klarare än jag någonsin sett tidigare. Jag tar det som en påminnelse om gårdagens inte resa. Där pratade vi mycket om just stjärnorna och meditation. Jag brukar inte meditera, men jag borde kanske börja. För att skapa en lugn och behaglig känsla i kroppen. 

Jag hade en fantastisk eftermiddag med min lilla tjej igår. Hon fick önska fritt vad vi skulle hitta på, eftersom storebror var på bio med sin kusin . Hon valde att åka till Täby Centrum och kika i affärer och fika. Så det gjorde vi. Vi hamnade bland annat  på kaffeprovning på Starbucks. Jag testade kaffe och hon åt kakor. Det var lite roligt faktiskt .

  
Vi köpte en del pyssel, så idag när jag kommit hem från jobbet ska vi pyssla. Hon vill förståss göra något att ta med till mormor och morfar imorgon när vi åker upp till Dalarna på höstlov. 

Önskar er alla en fin lördag!

You may also like