Vinterns säkraste utlottning!

Reflexaccessoarer

Utlottning! Vinterns säkraste tävling!

Här om dagen skrev jag ett inlägg om hur viktigt det är att göra sig synlig i mörkret. När smart in the dark läste inlägget, fick jag möjligheten att köra en utlottning bland er läsare och självklart vill jag bjuda på vinterns säkraste tävling! Nu kan du vinna en reflexväska värd 750 kronor och du kan fritt välja färg på väskan och mönster på reflexen. Skulle du inte vilja ha just denna väska utan något annat reflexplagg, har du möjligheten att fritt välja produkter till ett värde av 750 kronor. Tag chansen att verkligen synas i mörkret.

Om produkterna:

 • Vattenavvisande väska i polyester
 • Fodrad med ficka på insidan
 • Dragkedja upptill
 • Höjd 38 cm
 • Bredd 34 cm
 • Dessa reflexer gör att du syns i mörker på över 125 meters håll. Utan reflex i mörk klädsel syns man på max 25 meters avstånd.

 

För att vara med i utlottningen ska du:

Lämna en kommentar till inlägget om varför just du vill vinna en fin produkt från Smart in the dark.

Följ gärna min instagram: @malintilja

Tävlingen avslutas söndagen den 17/11 klockan 18. Vinnaren kontaktas samma kväll.

Lycka till och var rädda om er i vintermörkret!

ev.vinstskatt betalas av vinnaren.

You may also like

10 kommentarer

 1. Om jag vinner skall min mor får denna fina väska, då hon är ute och promenerear väldigt mycket.
  Nu när vintermörkret sänker sig över oss, så känner jag att hon syns för!
  Så däeför hoppas jag på denna vinst!

 2. Smart in The Dark har verkligen kanon produkter. Gav en mössa till mamma när hon är ute med sin hund – perfekt tyckte hon. Jag skulle gärna behöva vinna en väst så även pappa är säker när han är ute om kvällarna med deras hund.

 3. Jag tar på mig en sådan där gul reflexväst när jag är ute i mörkret. Den ene sitter för taight så den är svår att få både på och av. Den andre jag har är för stor så den hänger och slänger runt mig. Köpta för många år sen och blir inte färdig med att skaffa mig något bättre och som dessutom ser trevligare ut.

 4. Älskar verkligen reflexmönstret ”Hjortron”! En havsblå väska med detta mönster skulle passa perfekt till min vinterjacka. Synbart snyggt!

 5. Jag vill vinna någon av dessa snygga produkter till mina barn som hela tiden plockar av sig de reflexer jag sätter på deras kläder. Här är reflexerna integrerade i accessoarerna som dessutom är supersnygga i sig!

 6. Ååå precis vad jag behöver i mörkret när jag är ute på promenader med våran lilla bruna labrador valp Baltazar❤️

  1. Jag gillar verkligen hela reflexidén! Vi syns inte i mörkret, det blir väldigt tydligt när man sitter i en bil och knappt ser människorna utanför. Och när man själv är den som går i mörkret och tror att man syns
   , för ”Jag går i gatlyktssken” eller ” jag har ljusa kläder på mig” eller ” min inre charm lyser upp” …. Tänk vad käckt att ha en väska ( för det har man ju ändå) eller den fina sjalen eller bara nåt så enkelt som en armreflex, Det räddar liv!