Blev uppringd av polisen idag

Idag när jag var påväg till skolan för att hämta min dotter, fick jag ett samtal från polisen. Konstigt att man blir nervös när polisen ringer trots att det var ett positivt samtal. Dom hade fått in min anmälan om

stölden jag råkade ut  , för i tunnelbanan här om dagen.  och jag hade då aldrig trott att dom varesig hade tid eller lust att lägga kraft på detta. Men det var ett bra samtal och dom tog det verkligen på allvar. Eftersom jag vet exakt vart och vilken tid det hände och kunde beskriva mannen som jag tror stal min mobiltelefon , så kan polisen gå igenom tunnelbanevagnens övervakningskamera och eventuellt identifiera mannen. Jag åkte bara två stationer så han hade inte många minuter på sig. Hoppas han åker fast. Det var nog inte det enda brott han begått det är jag säker på med tanke på  skickligheten.

Jag har ialla fall köpt en ny telefon och är tillbaka i livet igen. Skämt å sido, men man blir ju lite låst utan sin telefon. Man har ju så mycket personligt i den. Det blev en ny fin Iphone 8 och allt gick att återskapa. Vilken lycka i eländet. Den gamla telefonen som blev stulen är låst och obrukbar. Man kan ju undra varför man snor mobiler? Hoppas bara dom inte säljer den till någon stackare som blir lurad.Apple

 

You may also like