Present från Yvonne Ryding på posten!

Åh vad glad jag blev när jag hämtade ut detta fina paket på posten! Ett paket så fint att jag knappt ville öppna det. Tänk vad silkespapper kan skapa en lyxig känsla.

Present från Yvonne Ryding på posten

En hel låda med massor av härliga ansiktsprodukter! Varje kvinnas dröm! Tusen , tusen tack Yvonne Ryding och din lika vackra dotter Sandra Bergqvist. Nu ska det krämas!  Produkterna är helt nya för mig så det blir spännande att testa. En uppsättning skänker jag vidare till min välgörenhetsauktion om någon är sugen.

Produkter från Yvonne RydingKika in på Yvonne Rydings sida HÄR , för att bland annat läsa om hennes produkter.

Jag lovar att skriva om produkterna när jag testat dem ordentligt. Kan i alla fall hinta om att dom doftar härligt.

You may also like