Bloggen har bytt utseende!

I helgen skred jag till verket och tog hjälp av min svägerska att byta utseende på bloggen.

Den har sett likadan ut sedan den startades, så det var verkligen dax. Kul att förändra och förnya.

Nu finns även lite nya funktioner och instagramflöde. Sidan har mer att bygga på , men den är i alla fall klar till grunden.

Jag har även bestämt mig för att blogga mer om hälsa och välmående. Även om jag skriver mycket om skönhet och ger produkttips, så vill jag balansera upp det för att det inte ska bli allt för ytligt. Jag är ju själv en väldigt jordnära person och vill spegla den sidan genom min blogg. En balansgång helt enkelt. Hoppas ni vill följa!

 Caroline Svedbom örhängen

Foto: Katariina Mäkinen.

Smyckena kommer från Caroline Svedbom.

You may also like

3 kommentarer