En riktig feelgood dag

Idag har jag varit ledig och haft en riktigt bra dag. Jag åkte in till stan på förmiddagen och åt en sen frukost på Östermalm med Jessica på Lilla Ekot. Det blev en jätte god chiapudding med färska bär och kokos. Riktigt gott! Efteråt  åkte jag vidare till Gamla Stan där jag bokat helkroppsmassage på Carino Stockholm. En mysig liten salong  där man får njuta av avkoppling i lugn och ro, till riktigt bra priser.

Jag besökte Carino Stockholm i november och just den dagen hade om ”Black Friday erbjudande”, så jag köpte två presentkort till priset av ett. Inte helt fel att ha liggandes i lådan hemma, till en ledig dag som denna.

På vägen hem köpte jag härliga jordgubbar och blåbär, som jag och barnen mumsade på när vi kom hem. Det var mellis med riktig sommarkänsla. Nu räknar jag dagarna till semestern börjar. Jag har bara tolv arbetsdagar kvar….

 

You may also like