Hjälp! Vad ska man rösta på?

Tiden tickar på och det är snart dax för riksdagsvalet 2018. Men hur ska man rösta? Jag har aldrig tyckt att det varit självklart. Det enda jag vet är vad jag INTE ska rösta på. I den kategorin toppar Sverigedemokraterna.

Valkompassen 2018

Igår kväll satt jag och roade mig med valkompassen. Kul fredagsnöje. Inte jätte, men det känns nödvändigt. Jag gjorde inte bara ett test, utan alla jag kom över. Tyvärr skilde sig resultatet litegrann från test till test, så jag är fortfarande kluven.

Min mamma sitter med i Kommunfullmäktige för socialdemoktarerna och min man är av helt annan åsikt. Jag försöker att inte påverkas av någon , utan vill rösta på det parti som känns mest rätt för mig. Lyfta de frågor som jag anser känns viktigast för samhället. Jag som jobbar inom vården kan ju exempelvis se enorma brister där…

Snart är vi där. Hur tänker du kring valet?

You may also like