Att vara aktiv på sociala medier kräver en bra telefon

I samarbete med teknikdelar.se

Att vara aktiv på sociala medier kräver en bra telefon. Men det kräver också att den hålls laddad. Jag som bloggar och är aktiv på olika sociala medier skulle inte kunna vara utan en bra powerbank. Det har hänt att jag varit på någon viktig pressvisning och varit skit nervös för att batteriet i telefonen ska ta slut. Det drar ju en del att lägga upp bilder, filma och annat.

Nu för tiden finns det ju alla utseenden och varianter av powerbanks. Jag har ett i handväskan och en extra i bilen. Mitt tips är att välja en lite dyrare variant, som klarar flera laddningar. Även laddhastigheten varierar. Vissa appar exempelvis, drar ju hur mycket batteri som helst när man använder dem. Jag har en liten ”tassel” på min handväska, med en inbyggd sladd. Så smidigt att plugga in den i telefonen och extrabatteriet när jag behöver ladda snabbt och lätt.

Powerbank

teknikdelar.se kan man hitta dagens deal. Vilket betyder att ett par produkter har sänkt pris. Riktgt bra rabatter faktiskt. Har du tur kanske det är just den produkt som du söker som är på dagens deal. Sidan är en återförsäljare av reservdelar och tillbehör till smartphones, som startade år 2012.  Sidan har ett stort välorganiserat lager med tusentals artiklar.

Här kan du säkert hitta en del roliga julklappar till bra priser.

You may also like