Ullared, roligt eller bara skitjobbigt?

Idag har jag och min man spenderat sex timmar på Gekås i Ullared. Vi åkte från Stockholm imorse för att köpa julklappar till barnen och sedan åka vidare till huset i Mellbystrand och spendera helgen där.

Ullared

Så vad är det egentligen som lockar en ofantlig mängd människor att besöka varuhuset varje dag? När man kollar in deras försäljnings och besökssiffror, tappar man hakan. Kolla själv HÄR.  Självklart är det dom låga priserna som lockar och att det finns i princip allt under ett och samma tak. Men är det roligt eller bara skitjobbigt att trängas i timmar?

Gekås

Att köpa julklappar är faktiskt väldigt bra. Priserna på leksaker är väldigt låga om man jämför med andra butiker. Men det roliga börjar nog först när man kommer hem och ska packa upp allt man fyndat.

Ullared chips

Varje gång vi åker dit, ser jag fram emot det. Men man blir väldigt trött. Det är så trångt! Även om lokalerna växer hela tiden , så verkar det även bli mer och mer folk. Ikväll köade vi i 45 minuter för att komma fram till kassan. Visst det är speciellt och roligt, men samtidigt skitjobbigt! Som tur är finns det bra restaurang och café inne i varuhuset, så att man kan ta en välbehövlig paus. Det finns också gott om toaletter och lekland för dom små. Jag skulle inte råda någon att åka dit med småbarn dock. Om man inte har extremt bra tålamod. Har man tur kan man kanske lyckas pricka in rätt dag och tid, när trycket är lite lägre. Det är klart värt ett besök, men man ska ha i åtanke att varuhuset kan ha upp till närmare 30.000 besökare på en dag ….

 

You may also like