The Ritual of Ayurveda

Rituals of Ayurveda

Jag är verkligen stormförtjust i Rituals! Mysiga produkter till bra pris, i snygg förpackning. Den senaste nyheten i familjen heter The Ritual of Ayurveda.

Serien har skapats med omsorg för att erbjuda exklusiva kropps och hemprodukter som balanserar kropp, sinne och själ. Doften kommer från Indisk ros och sötmandelolja. Serien innehåller också tre 100% naturliga torroljor, speciellt framtagna för The Ritual of Ayurveda ,för att vårda de tre doshorna, vata, pitta och kapha.

Vi känner igen de flesta produkterna från andra ritualer, med andra dofter och ingredienser. Jag älskar den här milda, fräscha doften av ros. För att inte tala om den sköna foaming shower gelen som jag inte kan få nog av. Helt klart en favorit i duschen.

Rituals

Torroljorna är 100% naturliga och berikade med stärkande örter enligt den Ayurvediska traditionen.

Vad betyder Ayurveda?

Ayurveda betyder ”kunskap om livet” eller ”vetenskapen om livet”. Det är ett medicinskt system som har praktiserats i Indien oavbrutet i flera tusen år och som sätter in den enskilda människan i ett helhetssammanhang och beskriver människan som en helhet sammansatt av många olika egenskaper. Ayurveda grundar sig på de ”fem elementen” i Hinduismen. Ayurveda försöker sprida kunskap om en hälsosam livsstil och en bra kost.

Alla produkter ur serien The Ritual of Ayurveda hittar du här.

You may also like

1 kommentar