Quick fix för trista naglar

quick fix för trista naglar

När man jobbar i vården som jag gör, är det hopplöst att hålla naglarna fina. Eftersom jag jobbar med små, sjuka bebisar som är superkänsliga, måste jag tvätta och sprita händerna hela dagarna. Klart det sliter på naglarna. Jag är jätte noga med att använda handkräm, men nagelband och naglar är alltid trista. Jag kan ju inte måla naglarna så ofta heller, eller göra lösnaglar. Det strider mot alla sjukhusregler. Det är ju inte bara i vården det är svårt att hålla naglarna snygga. Vi är nog väldigt många med samma problem.  Men, jag har en quick fix för trista naglar som fungerar riktigt bra!

1.Fila naglarna och den döda huden som blir runt nageln.

Bort med allt sånt! En nagelfil kostar inte många kronor, men gör hela grunden.

Depend nagelfil

2.Olja in naglar och nagelband.

Mycket och ofta. Jag har en flaska bredvid sängen och smörjer när jag ska lägga mig.  Ligger runt 79 kr.

3.Det bästa av allt! Ridgefiller!

Naglarna blir så fräscha! Lite lätt blanka och lagom vita, utan att se målade ut. 79 / 119 kr.

Det här är mina bästa tips om man vill ha en snabb quick fix som ser bra ut.

Det finns ju så många produkter som man kan använda för att få fina naglar. Nu finns tex en Aloe Vera quick fix som är en första hjälpen produkt vid torra, spruckna nagelband. Även bra vid sprickor och småbrännskador eller bett. En spray som vårdar och återfuktar naglarna. Kitet med Aloe Vera gelen Kostar 99 kr .Quick fix för trista naglar

Det finns såklart många bra produkter från andra märken också, men jag kan bara tipsa om dem jag själv testat och Depend håller ett väldigt bra pris. Produkterna har jag fått i ett pressutskick, men helt utan krav. Jag skriver bara om produkter som jag själv tycker om. Detta är min quick fix för trista naglar!

Vart köper man produkterna?

Hitta din butik här

 

You may also like