Kommande vårnyheter från IsaDora

The Nest

i morse var jag på pressfrukost på Downtown Camper där vi fick ta del av alla kommande, härliga och färgstarka vårnyheter från IsaDora.

Matta ögonskuggor i läckra färger

Kan ju bara tänka mig hur läckra dessa kommer att vara då man fått lite sol i ansiktet tillsammans med matchande läppstift, läppennor och nagellack.

Eye shadow quartet 149 kr , Sculpting lipliner waterproof 139 kr, Lip Desire Sculpting Lipstick 149 kr, Wonder Nail 79 kr, Intense eyeliner 24hrs wear 99 kr.

Våren 2020

Nya puder med spf 20 i två olika täckningsgrader.

ACTIVE all day wear eyeshadow

En flytande, fuktsäker ögonskugga rik på pigment, som penslas på för bästa resultat och ger en matt finish, pris 129 kr.

IsaDora

Lash Energy

Lash Energy Clear – Vårdande transparent mascara adderar lyster till en neutral makeup och Lash Energy Black – ger lyster, näring , volym. längd och en intensiv svart färg.

Båda med marina algextrakt, vegetabiliska extrakt och en separerande gummiborste.

Pris 189 kr / st.

Probiotika för naglarna

Vi vet ju alla att probiotika är bra, godartade bakterier som kroppen behöver, men har ni någonsin sett det i nagellacksform tidigare? IsaDora har tagit fram en probiotikaprodukt för naglarna att pensla på och massera in.

Skin Beauty perfecting & protecting foundation SPF 35

En fjäderlätt foundation i nio nyanser, som skyddar, återfuktar och korrigerar. Huden blir välmående, full av lyster och jag kan bara säga att jag älskar den redan! 30 ml, 199 kr.

Den nya makeup svampen har en appliceringsyta av silikon.

Martin är IsaDoras internationella makeup artist och har alltid bra tips att ge! Här demonstrerar han den flytande kräm ögonskuggan som är lätt att jobba med och få ett fint, hållbart resultat. Det kommer också tolv nya nyanser av läppstiften, alla med matchande läppenna. Perfect Moistura Lipstick 139 kr, Perfect Lipliner 89 kr. Kommer i fyra olika färgskalor. Mauve & Plum, Rose & Pink, Coral & Red och Neutral & Nude.

Tack för en supermysig och hälsosam pressfrukost i The Nest!

Pressfrukost

You may also like