Hämtade bilen idag!

G-Line

Idag åkte jag till Hammarby Sjöstad och hämtade bilen som jag vann på Volkswagens women event för några månader sedan. Eller ja, jag vann en vecka med bilen. Så här såg det ut på eventet.

Jag kämpade hårt för att kamma hem vinsten och nu ska jag åka finbil en vecka. Passade på att hämta ut den nu då vi ska åka till Mellbystrand i veckan. Det är en Tiguan Allspace med alla bekvämligheter, automat och gott om utrymme. Helt plötsligt känns min Volkswagen polo väldigt liten och jag lär bli sugen på en ny bil.

Det ska bli kul att åka lite längre sträckor med bilen och verkligen få känna på hur det är att ha en stor bil. Det blir en helt annan känsla. Man jag måste säga att jag gillar min lilla bil också. Den är väldigt smidig att parkera med. Det roliga är att i min bil bråkar alltid barnen om vem som ska sitta fram, här är är det tvärt om. Nu vill dom båda sitta i det rymliga baksätet.

Tack vare den tredje sätesraden som standard kan Tiguan rymma upp till sju sittande om man önskar. Maximal längd för passagerare på tredje raden är 160 cm. Bagaget rymmer upp till 1920 liter, kan variera beroende på utrustning och motoralternativ. Det skulle jag behöva då det skulle förenkla mina resor till Dalarna och Mellbystrand.

Tack Volkswagen och Volkswagens women event, för möjligheten att testa en ny bil!

 

You may also like

1 kommentar

  1. Jag älskar också min lilla polo lätt att parkera o bensinsnål men känslan att köra en stor bil är speciell
    Grattid