Hämtade bilen idag!

G-Line

Idag åkte jag till Hammarby Sjöstad och hämtade bilen som jag vann på Volkswagens event för några månader sedan. Eller ja, jag vann en vecka med bilen. Så här såg det ut på eventet.

Jag kämpade hårt för att kamma hem vinsten och nu ska jag åka finbil en vecka. Passade på att hämta ut den nu då vi ska åka till Mellbystrand i veckan. Det är en Tiguan Allspace med alla bekvämligheter, automat och gott om utrymme. Helt plötsligt känns min Volkswagen polo väldigt liten.

Det ska bli kul att åka lite längre sträckor med bilen och verkligen få känna på hur det är att ha en stor bil. Det blir en helt annan känsla. Man jag måste säga att jag gillar min lilla bil också. Den är väldigt smidig att parkera med. Det roliga är att i min bil bråkar alltid barnen om vem som ska sitta fram. Här är det tvärt om. Roligt att sitta i det rymliga baksätet.

You may also like

1 kommentar

  1. Jag älskar också min lilla polo lätt att parkera o bensinsnål men känslan att köra en stor bil är speciell
    Grattid