Börjar semestern med en skön vecka vid sjön

Igår åkte jag och barnen hem till Dalarna. Senare på kvällen kom våra vänner, för att spendera veckan med oss i sommarstugan. Idag har vädret varit på topp. Vi har solat, badat och bara varit ute hela dagen. Det mest fantastiska är att barnen inte en endaste gång tjatat om internet eller spel på Ipad eller dator. Dom har lekt hela dagen från morgon till kväll. På förmiddagen packade dom en liten väska och gick på utflykt i skogen. Precis så ska ett sommarlov vara om man frågar mig.

Så här såg det ut igår kväll när vi kom.

Tänk vad frukosten smakar bra när man äter den ute i på bryggan.

Mormor och kusinerna kom på besök, så det blev ännu fler kompisar att leka med.

Jag har fått ”mitt ” första nummer av tidningen Kids & Family, där jag har min egna sida ”Malin Tipsar”. Så roligt! I nästa nummer kommer jag att tipsa lite extra om produkter för tvillingar och prematurer. Det vill säga för-tidigt-födda barn. Precis det som jag jobbar med på mitt ”vanliga! jobb, på Neonatalen.

När jag var liten spenderade vi hela somrarna här i stugan. Det är sommarlov för mig. Komma ut i naturen och bara vara. Jag är så glad att jag kan föra detta vidare till mina egna barn, även om det kanske bara blir en vecka.

I kväll har jag och Bernadette badat bastu och gjort ansiktsmask. Jätte skönt! Imorgon ska vi åka in till Lyko´s lagerbutik i Vansbro och köpa en rejäl peeling, så vi kan skrubba hela kroppen rejält i bastun. Det är så friskt att hoppa ner i sjön som idag var 22 grader.

Det blir mycket spel vid brasan på kvällarna. Vi alla gillar att spela UNO.

I morgon väntar en ny skön dag med + 27 grader. Hur länge vi stannar har vi inte bestämt. Förmodligen stannar vi en bit in på helgen. God natt!

You may also like