Volkswagens Women Event 2019

Volkswagen Women Event

I torsdags var jag och Bernadette på Volkswagens Women Event 2019, i Hammarby Sjöstad.

En jätte trevlig kväll med mingelmat och dryck från Urban Deli, montrar med happenings och utlottningar från Glossy Box, Depend, Wellaware, Buttericks och Choklad för själen.

Depends monter med fix av naglar, fransar och bryn var omåttligt populär. Kön ringlade sig lång hela kvällen! Volkswagens women event 2019

Volkswagen Women Event

Under kvällen hölls en rolig tävling. En Volkswagen Tiguan stod parkerad i lokalen med fyra resväskor, en uppblåst luftmadrass och ett par uppblåsta badleksaker. Tävlingen gick ut på att packa bilen så fort som möjligt, få igen bagageluckan och ha fyra tomma säten i bilen. De uppblåsta leksakerna blev ett stort problem för många, då de petade ut åt alla håll och sensorn på bagageluckan vägrade gå igen för att det var saker i vägen. Den som klarade detta på kortast tid skulle vinna en vecka med en Volkswagen Tiguan eller en Tiguan All space. Jag är ju sugen på att testa en större bil än min polo så jag körde järnet…. Och vann!

Under kvällen var det underhållning av artisterna Martin Stenmark och Andreas Johnsson. Båda gamla flickfavoriter från förr. Även Martins Fru Hanna Hedlund kom och körde Mama Mia, ur musikalen hon spelar just nu. Komikern Henrik Hjelt körde stand up och hade många bra tips till vinnaren av Volkswagen tävlingen och roliga argument om varför man skulle välja Tiguan All Space.

Tack för en rolig kväll på Volkswagen i Hammarby Sjöstad. Jag ser fram emot att köra bilen en vecka i höst!

You may also like