Solution by Victus

Ikväll har vi fått en trevlig presentation av Victus nya hudvårdsserie Solution by Victus .

En komplett hudvårdsserie som framtagits av hudterapeuter och kemist, med elva olika produkter som enbart säljs hos utvalda hudvårdssalonger och kliniker. Produkterna är framtagna för hemmabruk, men även för salongsbruk . Det ska bli spännande att testa de produkter jag fått med mig hem.
  
Lililane är född i Nice och är kemist / produktutvecklare och hudterapeut och ”mamman” till denna produktserie.

Amir är VD på Victus.


Efter visningen bjöds det på fest. Janne kom och gjorde oss sällskap . 
  Vi blev underhållna av trollkarlen Jens @jensmagi
  Dragon blood bjöd på drinkar. Jag och Lisa har spännande och viktiga möten inbokade i morgon bitti så vi höll oss till Aloe Vera dryck.
Träffade trevlige Alexander Erwik, som gav mig goda råd i karriären.
  
  Camilla Brink var konferencier , här med gänget från Victus som står bakom produkterna. Tillställningen hölls på Marquise club på Sveavägen.
Tack för en trevlig kväll. Nu ska jag sova så jag är pigg till morgondagens möten. Missa inte!!! Imorgon släpps det första avsnittet av podcasten Tell your story .Första gästen är Elise Lindqvist” ängeln på Malmskillnadsgatan”.

You may also like

2 kommentarer

  1. Fina Malin, så glad för din skull att du verkligen får göra något du brinner för och tycker är kul 🙂 är du kvar på neo också eller gått över heltid på detta? 🙂
    Jag har börjat blogga också, kommer främst att innehålla inspiration för bröllop men även annat smått och gott, förhoppningsvis även lite välgörenhet så småningom! Hoppas du har möjlighet att kika in där 🙂
    Stor kram//
    Marie

    1. Hej Marie! Ååå så kul! Det ska jag absolut kolla in =). Häng med i vårat Blogozinegäng & blogga hos oss vet ja! KRAM