Håret fick nytt liv

hårfärg

Som jag har längtat! Mitt hår har länge varit en katastrof. Ordagrant!

Men nu har jag varit hos min bästa frisör Janne på salong LjusbergOlsson på sibyllegatan 17 i Stockholm.


Före….. Risbuske 

Väntar på klippning


Efter….. En ny människa   

nyklippt

Jag blev nästintill frälst idag, när Jag testade den nya olaplex behandlingen! Äntligen en behandling som reparerar skadat hår! Jag säger bara, testa!

”Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott. 

På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet!

Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent!”
Text från olaplex.se

You may also like