Jag är så nöjd med min nya hudvård!

Jag har testat massor av olika hudvårdsprodukter och varje gång använder jag dem som en serie under en tid för att verkligen utvärdera. Det finns många produkter som är bra, men så ibland hittar man några riktiga guldkorn. Det är precis vad jag upplever att jag gjort denna gång.

Dr Kadir

Dr Kadir kommer från Israel och säljs framförallt på salonger. Jag har inte testat märket tidigare, men kom i kontakt med det på Stockholm Beauty Week och blev nyfiken att testa. Jag tycker att hudvård ska tillföra mycket fukt och då är hyaluronsyra att föredra.

Trots namnet är hyaluronsyra ingen syra – utan en fuktbindande sockermolekyl som finns naturligt i huden. Den har förmågan att binda fukt upp till 1 000 gånger sin egen vikt. Det är hyaluronsyra och kollagen som upprätthåller hudens lager och struktur. Kroppens egen produktion av hyaluronsyra avtar tyvärr med åldern.

Jag har testat:

Dr Kadir HYALU-RON Low Molecular Hyaluronic Aktiv närande kräm.

En rik kräm med en behaglig känsla på huden. Baserat på lågmolekylär hyaluronsyra, niacinamide och magnolia extrakt. 50 ml, 765 kr.

Dr Kadir HYALU-RON Low Molecular Hyaluronic Serum

Ett flytande serum i pumpflaska med en lätt och behaglig känsla på huden. Något krämigare och fylligare än serum jag tidigare använt. Serumet är baserat på en kombination av lågmolekylär hyaluronsyra med niacinamide och Aquaxyl. Redan där känns det som om huden fått ett glas vatten. 30ml, 829 kr.

Dr Kadir HYALU-RON Low Molecular Hyaluronic Ögonkräm

Precis som de övriga produkterna är denna ögonkräm väldigt lätt, full av hyaluronsyra och med en känsla av att den verkligen tränger in i huden och göra nytta. 30ml, 890 kr.

Huden känns spänstig, med fin lyster.

Dr.KadirHyalu-Ron-serien innehåller hyaluronsyra som produceras genom biotekniska processer från råmaterial av vegetabiliskt ursprung.

Serien är lämplig för alla hudtyper med ett behov av djupare återfuktning. Vem behöver inte det efter denna heta sommar?

Läs mer på Beauty-Bar.

 

You may also like