Testat ny hudvårdsserie

Innehåller adlinks till Lyko

Jag har testat hudvårdsserien Filorga, som startades 1978 av Dr. Michel Tordjman. En fransk estetisk läkare med passion för hudens cellförnyelse.
Filorgas hudvårdsprodukter erbjuder effektiva anti-age lösningar som innehåller samma ingredienser och koncentration som används inom den estetiska medicinen (hyaluronsyra, NCTF, glukolsyra).
Målgruppen för Filorga är de som vill ha synliga resultat,utan att göra en skönhetsoperation men även till de som har gjort en operation men vill kunna förlänga effekten.

Personligen älskar jag produkter som ger resultat som slät hy och lyster och tycker att det är värt några hundralappar extra för att få huden att stråla utan att göra några ingrepp. Denna serie passar dig som vill ha lite krämigare produkter. För mig kändes den aningen fet, men gillar man produkter som är lite mer rejäla kan detta vara ett bra alternativ.

Jag har testat dessa produkter.

Hydra hyral. Ett intensivt återfuktande serum/koncentrat, med fyra olika hyaluronsyror för en komplett fuktgivande behandling. Huden blir återfuktad på ytan och på djupet, får ökad volym och verkar utjämnande på fina linjer. Appliceras morgon och kväll.

Pris: 595 kronor.

Optim-eyes lotion  . Ett kraftfullt make-up borttagningsserum som effektivt rengör vattenfast make-up. Minskar trötthetstecken, dämpar mörka ringar, svullnader och påsar under ögonen och stärker tunna eller korta ögonfransar. En innovativ teknologi sammanför tre faser i en flaska.

Pris: 275 kronor

Time-filler eyes . En ögoncreme som korrigerar alla ålderstecken runt ögonen, som rynkor, förslappade ögonlock, mörka ringar, svullnader och håligheter under ögonen.

Pris: 525 kronor

Time-filler En anti-age creme som minimerar alla typer av rynkor:
– Rynkor av stress, fina linjer och torrhetslinjer.
– Ultrakorrigering och minimerar uppkomsten av nya rynkor.

Pris: 675 kronor

Produkterna finns till bästa pris på Lyko.se

Filorga hudvård

Alla produkterna känns härliga, väldoftande och kraftfulla. Om jag skulle välja ut en favorit så måste jag nästan välja den fantastiska Optim-eyes lotion.

Produkten är både en effektiv make-up remover, men även ett ögonserum som dämpar mörka ringar, svullnader och påsar under ögonen och stärker tunna eller korta ögonfransar. Helt klart en ny favorit, till ett mycket överkomligt pris!

Lyko.se

You may also like