100 högklassiga möbelvarumärken

I samarbete med Severins möbler

Nu har vi bott i vårat nya hus i tio veckor och vi trivs väldigt bra! Tiden bara rusar iväg när man har roligt. Minns i somras när vi var påväg hem från vårt hus i Mellbystrand, med bilen maxlastad med både packning och nya möbler som vi köpt på oss. Även takboxen var fylld till bredden. Vi har en förmåga att handla på Severins möbler i Halmstad när vi är där nere. Den här gången blev det en snygg klädhängare till hallen, en fin sideboard med marmorskiva till vardagsrummet och lite annat smått och gott.

Severins möbler

När vi köpte den här soffan fick ni så proffsig hjälp

Vi hade letat länge. Plöjt varenda möbelbutik vi kunde komma på i Stockholm, men utan framgång.  Så var vi nere i Halmstad och där hittade vi just vad vi letade efter, på Severins möbler. Vi fick hjälp att anpassa soffan efter hur vi ville ha den. Vi beställde även till puffen i samma tyg. Allt specialbeställdes från Danmark. Så Severins beställde den till sin butik i Halmstad och sedan skickades allt hem till oss i Stockholm. Det kallar jag service! Det känns att både företaget och möblerna håller hög kvalitet. Jag använder ofta uttrycket, man får vad man betalar för.

En oas på takterassen

Till våren är det dags att hitta nya utemöbler till framsidan. Vi vill gärna ha ett matbord med stolar . Även takterassen ska vi omvandla till en härlig oas med soffgrupp och massor av växter. Det ser jag fram emot. Tänk att sitta där uppe och sola, med utsikt mot berget och ingen som helst insyn och sippa på en go-kaffe. Jag är lite sugen på en skön hängmatta också. Tänk att ligga i den på lediga dagar och läsa en bra bok.

takterass

På Severins möbler finns närmare 100 högklassiga varumärken

Man får alltid ett bra bemötande och högklassig service. Även om butiken är väldigt stor, känns det så personligt. Man vet också att möblerna håller år efter år och man kan hitta riktiga designklassiker som aldrig verkar gå ur tiden. Butiken finns i Halmstad och i Jönköping. Severins grundades 1914 och drivs idag av fjärde generationen av samma ägarfamilj.

 

You may also like