Piffar inför morgondagens ”Hemma Hos” reportage!

Imorgon kommer det en inredningsstylist och skribent tillsammans med fotograf för att göra ett ”Hemma Hos” reportage i vårt hus. Tjejerna har en fantastisk portfolio med magnifika bilder och jobbar med många stora hus och inrednings magasin. Vi blev tillfrågade av Kolfast  för några veckor sedan, om vi kunde tänka oss att medverka i ett reportage. Så klart! Det ska bli jätte kul!

Självklart kommer ni att få se bilderna när allt är klart!

Egentligen känner jag inte att jag kan fixa så mycket här hemma, mer än att se till att det ser fräscht ut. Jag har inhandlat nya snittblommor idag och plockat undan lite i badrummen och putsat lite speglar. Jag vet ju att tjejerna är experter på inredning, så jag lämnar helt i deras händer att tycka till om dom vill justera något. Har vi samma tur som idag, får vi en fin förmiddagssol på takterassen. Det tråkiga är att vi inte hunnit fixa så mycket ännu. Särskillt inte på markterassen eller balkongen. Vi har ju inte haft väder för det. Kanske får dom komplettera med  det senare. Vi behöver införskaffa lite möbler där.

Takterassen har i alla fall fått en bra början.

Takterass

Jag fick sådan vår-feeling idag att jag även köpte blommor att ha utanför dörren. Påskliljor och Penseér. Det var ju +10 grader idag. En fantastisk dag att vara ledig på. Bernadette kom förbi på morgonen så vi tog en promenad i skogen och sedan en fika i solen.

Bilder från fotograferingen kommer…

 

You may also like

2 kommentarer