Terrassen är snart färdig!

TomBas Bygg AB

Vårt hus som vi flyttade in i under hösten, har tagit form mer och mer

Då det är ett nybygge var allt inomhus tip top från start. Däremot är det lite fix utvändigt. Framsidan var bara en liten lutande gräsmatta som inte fyllde någon vidare funktion, så den har vi tagit bort helt. Den nya terassen är snart färdig!

Så här såg det ut innan.

altanbygge

Vi hittade en jätte bra och trevlig snickare på servicefinder

Vi lade ut en förfrågan och fick in många offerter och hade flera firmor på besök. Vi bestämde oss för att anlita TomBas Bygg AB  och vi är så nöjda! Bra pris, snabb och noggrann.

Så här ser det ut nu. Det är bara några pinnar som inte är fästa helt i staketet men det blir färdigt imorgon.

Nu väntar vi på en två meter hög Thuijahäck som vi beställt

Den ska sitta precis utanför staketet i det grävda diket. Det kommer att bli så bra när det är klart! På sidan om det höga staketet ska vi sätta en syrenhäck. Älskar doften av syren!

Passande möblemang

Sen ska vi hitta ett passande möblemang. Vi vill ha ett långt matbord så vi kan ha trevliga grillkvällar med våra vänner och familj i sommar. Är lite sugen på detta möblemang från IKEA. Färgen på både träslaget och de ljusblå dynorna skulle passa så fint mot den bruna husväggen. Dags att rulla fram grillen!

IKEA utemöbler

Terrassen är på cirka 60 kvadratmeter.  Längtar så efter att få sätta ut stora blomlådor och plantera! Skapa en fin sommarterrassen att njuta på.

You may also like