Yeeey!! Kids & Family går digitalt

Denna vecka har det hänt så mycket med Kids & Family som jag jobbar med. Vi går digitalt!

Digital Kids & Family

Tidningen kommer att utöka och vår nya digitala Kids & Family släpps inom kort och kommer att innehålla go-bitar från tidningen samt extramaterial som bara publiceras online. Med möjlighet till prenumeration, utgör den en perfekt digital kanal med texter, videos och annat digitalt extramaterial med veckovisa uppdateringar.

Jag kommer att ansvara för den digitala delen och ser både stor potential och glädje i att vi tar detta steg!

Kids & Family

Inte nog med det! Vi kommer även att går vi ut med att vi nu erbjuder prenumeration av tidningen. Ett rykande färskt familjemagasin rakt ner i brevlådan. Hur härligt låter inte det!? Känner du att du skulle vilja ta del av detta , tveka inte att höra av dig till mig så löser vi det!

Kids & Family

Om Kids & Family

Kids & Family distribueras i hela Sverige 4 ggr / år bland annat via 3 250 vårdenheter,  amningsmottagningar, babygruppen, samt på nätet. Tidningen är gratis och vår målgrupp är familjer med barn 0-7 år. Vi har ett brinnande intresse för barn och föräldraskap och vår expertpanel, även vår  referensgrupp granskar allt material innan tryck, för att säkerställa kvalitén.

Varje utgåva finns i väntrummen ett kvartal och vi  arrangerar events och happenings under året.

Ett härligt team

Vi som jobbar med tidningen älskar den och brinner för att ni läsare ska få en så bra och matnyttig tidning som möjligt! Jag jobbar med PR och annonsering, samt har min egna sida ”Malin Tipsar” där jag valt ut go-bitar som jag vill dela med mig av.

You may also like