Sommarens boktips!

En bur av guld, Camilla Läckberg

Tyvärr kan jag absolut inte titulera mig bokmal. Det är få böcker jag fastnar för så pass att jag läser dem från pärm till pärm, men jag önskar att jag vore bättre på det. Här kommer i alla fall sommarens boktips som jag verkligen fastnade för!

Ljudbok

Vid flera tillfällen har jag laddat ner Storytel för att försöka lyssna på någon bra ljudbok. Men det är svårt. Jag kan inte riktigt koncentrera mig tillräckligt för att leva mig in i boken och då tappar jag snabbt intresset. Men nu har det hänt! Jag laddade ner en gratismånad av BookBeat då KappAhl bjöd sina medlemmar på detta som en sommarpresent. Jag slog på första bästa bok som såg intressant ut och jag fastnade verkligen! Jag har hittat en bok som har allt , spänning, humor, romantik, vänskap och ljuv hämnd. Jag har både skrattat och gråtit, känt med tjejen som lyckats vända hela sin värld samtidigt som hon vänder någon annans värld. En riktig girl-power bok som man vill kliva in i!

Nu har jag bara slutet kvar. Vill suga lite på den karamellen.

BookBeat

En bur av guld av Camilla Läckberg

Detta är första boken jag läser av Camilla Läckbergs böcker. Men det här kommer inte att bli den sista. Utan att ha läst allt för många böcker under senaste året, kan jag varmt rekommendera denna som årets sommarläsning.

” Efter tio Fjällbackadeckare bryter Camilla Läckberg ny mark med en dramatisk berättelse om hämnd och upprättelse. En bur av guld är en drabbande roman om en kvinna som blir bedragen och utnyttjad, men tar kontroll över sitt eget öde. ” – Adlibris

Handling

På ytan verkar Faye ha allt. En perfekt make. En vacker dotter. En lyxig lägenhet i den finaste delen av Stockholm. Men mörka minnen från uppväxten i Fjällbacka jagar henne och hon känner sig alltmer som en fånge i en gyllene bur. En gång var hon en stark kvinna med ambitioner, men för Jacks skull har hon gett upp allt. När han sviker henne raseras hela Fayes värld. Plötsligt har hon ingenting alls. Först står hon handfallen, men sedan bestämmer hon sig för att ge igen och börjar planera en gruvlig hämnd.

Min uppmaning till er, läs eller lyssna på den!

You may also like