En magisk tjejhelg vid stugan

Nakenbad

Vilket väder det har varit!

I torsdags åkte jag och Therese till vår sommarstuga i Dalarna och på lördag morgon kom även vår vän Tina från Linghed, med härliga hemodlade grönsaker. Från torsdag till söndag har vi inte gjort mycket annat än legat i varsin solstol på bryggan och hoppat i sjön för att svalka oss. Kläderna som jag packat med, har legat i väskan hela helgen. Det har varit så varmt att bikini och min Yasuragi morgonrock som hänger i stugan, är det enda jag behövt. Runt 30 grader i luften och 27 i vattnet har det varit.

Testade ACO sun spray och tyckte jätte mycket om den. Den har stått i skåpet sedan pressvisningen

  • och nu fick jag äntligen använda den. Det är en extra vattenresistent och återfuktande sollotion för kroppen.

 

sjö

Avkoppling

Vilket avslut på semestern som snart är över. Det kunde inte bli bättre. Avkoppling, hälsosam mat, mycket skratt och prat om gamla minnen. Vi har känt varandra sedan gymnasiet och har så mycket med oss i bagaget. Allt från Fröken Dalarna tävling, Nya Zealand resa, studentbal och samboliv. Så glad att jag har dessa fina tjejer kvar i mitt liv.

Nostalgitripp

Jag hade med en överraskning till tjejerna som jag plockade fram på lördagkvällen. Gamla foton från 1998 och framåt. Jag och Tina reste till Singapore, Nya Zealand och Bali 2002. Hela resan dokumenterades och dessa bilder var såklart med. Även en hel del foton från studenten och annat roligt vi gjort under tidigare år. Vi hade så roligt! Som vi skrattade åt vissa biler.

Härligt med skogsluft

På fredag kvällen tog jag och Therese en skogspromenad ut på udden och såg solen gå ner i vattnet. Det var magiskt och det var fortfarande väldigt varmt både i luften och i vattnet.

Vi testade Ellie & Carl , hudvård från Malta som jag fick på Green Beauty Day. Jag gillade oljan framför allt. Visst är vi fina?

botanisk hudvård

Helgen har varit underbar. Det var svårt att slita sig från bryggan idag för att åka hem. I oktober har vi planerat en långhelg för att fira att vi alla fyllt 40 i år. Det ser jag fram emot!

You may also like