Snart kan jag pusta ut

Alstromelia

Puh!

Vilka veckor det har varit! Husförsäljning, visningar, familjeevent, jobb och mycket mer därtill… Igår hade vi möhippa på Gröna Lund med jobbet, då tre av mina kollegor ska gifta sig i juni och juli. Idag körde vi full fräs på familjeeventet som vi på Kids & Family arrangerade.

Nu är jag rätt slut. Imorgon efter jobbet ska vi på studentskiva, men sen, sen ska jag pusta ut och invänta semestern, med lagom mycket att göra.

Hemstädning

Imorse strax innan jag åkte iväg till event lokalen kom en kille från städfirman Freska.

Så skönt att bara kunna lämna över städningen till någon annan när man vet att man kommer att vara helt slutkörd när man kommer hem. Att komma hem till ett nystädat hem är väl något av det bästa som finns. Huset var städat, tvätten vikt och hemmet ihop plockat. Vi kommer att ha nog med städning och plockande inför flytten. Freska erbjuder både städning och fönsterputs, så det får nog bli en fönsterputs snart också.

Om ett par dagar åker jag och min man tillbaka till Hooks Herrgård. Det kan vi göra med gott samvete nu då hemmet är rent och fint trots hektiska veckor. Tack för det Freska!

You may also like