Varför får man aldrig nog av smycken?

Emma Israelsson

I samarbete med Blingit.se

Visst är det lite konstigt? Man kan tydligen aldrig få för många smycken.

Student present

Imorgon ska vi på studentskiva och den självklara presenten är förstås smycken. Vi ska hem till en granne och fira henne. Det ska bli så kul! Det är faktiskt första gången vi går på en student skiva. Snacka om tur med vädret. Jag ser att partytältet är uppsatt i trädgården.

Favorit smyckesdesigners

Några av mina favorit smyckesdesigners är Caroline Svedbom , Ingnell Jewellry , Ioaku och

Emma Israelsson.

Caroline Svedbom Jewellery

Jag gillar också Blomdahl Medical just för att dom har allergi vänliga smycken som passar alla. Om jag köper smycken till min dotter, så blir det nästan alltid från Blomdahl.

Hudvänliga smycken

Hårsmycken

Jag tycker att det är roligt att det kommit så många fina hårsnoddar med smycken på. Om man inte vill ha så mycket smycken, men ändå vill känna sig fin så kan man alltid piffa till håret. Vet inte hur ni andra har det men hemma hos mig får jag inte ha någonting ifred. Min dotter som är nio år tar alla mina hårsnoddar. Det är hopplöst!

Blingit.se

Jag har hittat en hemsida som har alla fina smycken, samlade på ett och samma ställe.

blingit.se heter den.  Där finns så mycket fint bland de 70 varumärken som sidan representerar. Jätte bra för presentköp både till dam, herr och barn. Alla mina favoritmärken finns där.

Vilka smycken gillar du bäst?

You may also like

2 kommentarer

  1. Är det din vackra hand på bilden Malin?
    Jag undrar vad det är för lack du har. Vilket märke, vad heter färgen och vilket nummer?
    Så tjusigt!

    1. Hej Malin!
      Tack:)! Ja det är min hand. Bilden tigs på smyckesmässan i Emma Israelssons monter. Ååå nagellacket kommer från Depend. Tyvärr minns jag inte vad nyansen heter. Ska se om jag kan luska ut det. Iså fall återkommer jag:).