Ultra smarta produkter från Elemis

Pro Collagen rose cleansing balm

Innehåller annonslänk till Lyko

Ni som följer min blogg vet att jag verkligen gillar Elemis produkter. Sen finns det förstås en massa olika serier och produkter även inom Elemis familj och vissa gillar jag mer än andra. Deras sköna rengöringsbalm till exempel. Den använder jag både som rengöring med också som mask. Jag lägger på ett lager när jag ska göra mig iordning för kvällen och låter den sitta en stund innan jag masserar upp löddret och sköljer av den.

I höstas kom den även med rosendoft. Hur mysigt är inte det!

Pro collagen Rose cleansing balm

En härlig rengöringsbalm som lugnar, verkar djuprengörande och rogivande. Elemis nr 1 bästsäljande Pro-Collagen Cleansing Balm finns nu i en komposition med delikat engelsk ros. En kraftfull rengöring som effektivt löser upp make up, daglig smuts och föroreningar vilket ger en mjuk och strålande hud.

Ultra smart pro collagen

Kolla in förpackningen! Så läcker.

Elemis har länge varit pionjärer inom forskning och utveckling av alger och deras anmärkningsvärda, positiva egenskaper på huden. Efter att ha testat 34 olika varianter av micro- och macroalger och sjögräs har Elemis plockat ut de allra bästa och skapat ULTRA SMART PRO-COLLAGEN. Alger är riktiga kraftpaket av näring och extremt anpassningsbara, de finns både i sötvatten, saltvatten och i extrema miljöer som ishavet och döda havet.  De innehåller vitaminer, mineraler, aminosyror och polysackarider. Denna kombination gör att alger är ultimata för hud som konstant exponeras för inre och yttre stressfaktorer.

Ultra Smart Pro-Collagen hjälper till att bevara, främja och skydda hudens elasticitet samtidigt som de bearbetar djupa linjer och rynkor. Här kan man prata om att naturen möter teknologin, resultatet blir ett målinriktat leveranssystem, där formulan kapslas in, portioneras ut långsamt och får verka på högsta effekt, vilket ger riktigt kraftfulla resultat.

Jag har ju testat föregångaren Pro Collagen och redan då blev jag mycket överraskad av resultatet. Här kommer uppföljaren! Notera den fantastiska spateln att applicera ögonkrämen med. En rullande metallkula som smörjer, kyler och dämpar svullnad runt ögonen. Så skön! Detta är rena lyxprodukter att addera till övriga dag / natt produkter från Elemis.

Ultra Smart Pro-Collagen Complex 12 Serum

Ett mycket kraftfullt koncentrat som bearbetar fina linjer, rynkor och hudens elasticitet. Innehåller en blandning av 12 potenta macro- och microalger, kliniskt bevisade att skydda och återuppbygga elasticitet och fasthet i huden samt minimera fina linjer och rynkor.

Ultra Smart Pro-Collagen Eye Treatment Duo

Denna kliniskt bevisade *  24-timmars (dag/natt) behandlingsduo för ögonen innehåller ULTRA SMART Pro-Collagen teknologin som tillsammans med olika komplex reducera synligheten av djupa, fasta linjer och mörka ringar, samt ger den delikata huden kring ögonen ett litet lyft och en fantastisk lyster.

Ultra Smart produkterna säljs exklusivt på NK fram till augusti 2019.

Övriga Elemis produkter hittar du här

Peptide4

Peptide4

Peptide4 Plumping Pillow Facial

En återfuktande sovmask som hjälper huden att tackla synliga tecken på trött och glåmig hud. Peptide4 hjälper till att balansera och ge stöd åt hudens skyddande barriär. Produkten är vegansk.

Peptide4 Adaptive Day Cream

En återfuktande dagcreme som också fungerar som en primer. Huden får en len och matt finish utan att kännas torr. Den anpassar sig efter hudens behov under dagen och lämnar huden jämn och balanserad. Den har en mjuk mousse textur som ger en kylande återfuktande känsla medan olika växtextrakt som timjan och malva hjälper huden att upprätthålla ett naturligt skydd mot yttre påfrestningar. Produkten är vegansk.

Om Elemis

Elemis är idag Englands ledande spa- och hudvårdsmärke med så många som 6,5 miljoner spa-besökare per år. Den framgångsrika kombinationen av naturligt aktiva ingredienser med den senaste tekniken har gjort det möjligt för Elemis att få ut några av de mest tongivande och effektiva produkter som finns på marknaden idag.

You may also like

2 kommentarer