Veckans nomineringar till Stockholm Beauty Week Award 2022

Stockholm Beauty Week Award 2022

Det är lika spännande varje gång det droppar in nya produkter till tävlingen, Stockholm Beauty Week Award 2022. Jag har redan hittat ett par riktiga guldkorn, som jag inte tänker avslöja ännu. Nomineringarna pågår ända fram till sista september, så än går det inte att säga varken bu eller bä. Men kul är det att så många vill vara med och fajtas, i olika kategorier. På min instagram finns en kategori under stories, som heter SBW AWARD. Där sparar jag alla instagramklipp som har med tävlingen att göra. Kika gärna in där för snabba uppdateringar.

Annabelle Minerals

Annabelle Minerals har nominerat inte mindre än 13 olika produkter till Stockholm Beauty Week Award 2022, samtliga i egen kategori!

Ansiktsolja Stay essential, Gua sha sten, Brow like wow paletten, Uppljusande mineral foundation,
mineral concealer , läppenna – Cranberry , puder Pretty glow , highlighter Diamond glow , rouge – peach glow, ögonskugga/Pigment – Electrum , puderborste , ögonpennan – jumbo Fern och ögonpennan -Dark wood.

Annabelle Minerals produkter kommer från Polen, är helt naturliga och består endast av rena mineraler. De innehåller inga parabener, silikoner, konserveringsmedel, parfym eller mineralolja. Produkterna passar all hudtyper.  Skönhetsrodukterna är veganska och vegetariska.

 

Lash Gallery

Lash Gallery är Sveriges ledande skönhetsskola, inom Lashlift och Browlift. Salongen startade 2015 och 2017 lanserades Lash Gallerys unika produkter, av skönhetsterapeauter med mångårig erfarenhet inom skönhetsindustrin.  Lash gallery är idag störst inom lashlift och browlift, med grossister och salonger över hela Sverige. 

Produkterna:

Lash Gallery Kera Restore är en återfuktande keratin mascara (utan färg), för både fransar och bryn. Den innehåller även vitaminer. Keratin stärker och återfuktar hårstrån och finns även naturligt i kroppen.

Lash Gallery micellar vatten med hyaluronsyra, är en flytande rengöring som avlägsnar smink och andra orenheter från huden, samtidigt som den återfuktar och ger näring.

En skumbaserad rengöring speciellt framtagen för att få bort smuts och orenheter på hud och fransar, framtagen med ingredienser som motverkar blefarit vid ögonfransförlängning men funkar lika bra som en ansiktstvätt.

Stockholm Beauty Week Awards 2022

Lash Gallery’s vårdande soap brow formar och skulptera brynen med en mild transparent produkt som också stärker och vårdar varje strå från rot till topp. Enkel att använda och håller brynen på plats.

Stockholm Beauty Week Awards 2022

More to come!

You may also like