Ännu fler favoriter från Elemis Pro-Collagen serie

Elemis Nyheter 2020

Elemis Pro-Collagen , Elemis Pro-Collagen

I inlägget finns annonslänk till Lyko som har de bästa priserna på produkterna!

Jag blir som ett barn på julafton varje gång hudvårdsmärket Elemis kommer ut med nya produkter.

De senaste nyheterna är en underbar rengöringsgele som tar bort all smuts och make-up. Jag föredrar rengöringar som även tar bort mascara, för att slippa ytterligare en produkt. Dessutom känner jag mig renare i ansiktet när jag vet att rengörinen får med sig allt!

ELEMIS Pro-Collagen Energising Marine Cleanser

Den lyxiga formulan innehåller en avancerad kombination av tre syror, multimineral lösning och Padina pavonica. Huvudingredienserna är Anti-Age Trio av Syror: En kombination av socker- och mjölksyra arbetar för att skonsamt bryta ner de små bindningarna mellan döda hudceller. Ferulinsyra från acai ger fukt och resulterar i en klarare hudton. Padina Pavonica: En brunalg från medelhavskusten som bland annat är känd för sina återfuktande egenskaper. Multi-Mineral Lösning: En blandning av mineralrikt magnesium, zink och koppar som bidrar till att stimulera hudens vitalitet. Rengöringen har en mild doft och man behöver bara en pump för att få upp en lagom mängd rengörande lödder. Så skön! n riktig favorit i mitt badrumsskåp! Rek pris 595 kr, 150 ml

ELEMIS Pro-Collagen Tri-Acid Peel

Ännu en fin nyhet i den lyxiga pro-collagenserien är denna revolutionerande anti-age peeling. Den innehåller  8 % Tri-Acid komplex som stimulerar hudens naturliga exfoliering vilket bidrar till en mjukare, klarare hud. Padina Pavonica och Chlorella återfuktar huden vilket gör den mjuk och smidig. Denna kraftfulla formula förbättrar hudens elasticitet och lyster, resultatet blir en frisk hudton. Huvudingredienserna är Tri-Acid Complex: En kraftfull blandning av laktobion-, asiat- och mandelsyra exfoliera huden effektivt och tillför huden fukt. Resultatet blir en strålande och ungdomlig hudton.
Padina Pavonica: En brunalg från Medelhavskusten som bland annat är känd för sina återfuktande egenskaper. Chlorella: En alg som har visat sig hjälpa till att upprätthålla god hudkvalité. Gör huden fastare och ger ett hälsosamt utseende. Rek pris 965 kr, 30 ml

Jag är verkligen nöjd med mina nya produkter! Pro-Collagen är Elemis lyxigare hudvårdsserie och det märks tydligt på resultaten man får. Jag är väldigt nyfiken på vilka favoritmärken och produkter ni har?

Du hittar produkterna till lägsta pris här

 

You may also like