Så får du fina fötter till sommaren

blått nagellack

Innehåller annonslänkar till Lyko

Är det någon gång på året som man verkligen vill ha fina fötter så är det väl nu. Snart är det dags att plocka fram sandalerna och låta tårna titta fram. Men kanske behöver fötterna en omgång först.

Tänk vad ett litet prov kan göra skillnad. Jag hittade en liten provflaska av Instant foot peeling, som jag fått. Jag testade den och det resultat jag omedelbart fick ledde till att jag var tvungen att skaffa hela kitet, för jag ville prova mer.

Jag upptäckte det perfekta spa-kitet för att behandla fötterna hemma, med omedelbart resultat.

Lova Skin Instant Foot Peeling

Spraya på Instant Foot Peeling på fötterna och låt den verka 1 minut och sedan filar du fötterna med den tillförande fotfilen. Börja med den grova sidan för att sedan avsluta med den mjukare sidan. Jag lovar att det kommer att släppa en hel del död hud! Skölj av fötterna och torka, sedan är fötterna som nya! Dessa produkter finns att köpa separat eller som ett kit.

Direkt till Lova Skin produkterna

Till detta kit finns även en lyxig kräm

Lova Skin Instant Moisturizer

Instant Moisturizer är en multifunktionell kräm som du kan använda både på fötter och händer. Denna näringsrika, oljiga kräm är lätt att applicera och lämnar huden återfuktad, mjuk och smidig, tack vare närande växtextrakt och aktiva ingredienser. Hitta din återförsäljare här

Fina fötter

Nu till en helt annan produkt, som inte bara gett mig mjuka fina fötter, utan som även väckt upp mina barndomsminnen. När jag var liten brukade min morfar göra egen kådsalva, att behandla små sår och hudsprickor med. Han hade alltid en liten burk hemma och även min mamma använde alltid denna på självsprickor. Nu har jag hittat en finsk produkt som är lämplig för både händer och fötter och för alla åldrar.

Mills kådkräm

Mills vårdande kådkräm innehåller sheasmör och Finsk granharts, för behandling av hudsprickor. Produkten är vegansk och används 1-2 gånger om dagen. Doften påminner om en barrskog. Produkten kommer inom kort att finnas på Apotek Hjärtat online, med rekommenderat pris 215 kr.

Fina fötter

Sist men inte minst – fräscha tånaglar!

Sen är man redo för sommaren.

Jag gillar IDUNs nagellack för den perfekta borsten som gör lacket jämnt och fint.

Fina fötter

Har du kanske någon annan favorit? Här hittar du mängder av olika nagellack och hela kollektioner.

Kom ihåg att alltid använda baslack och toplack, för bästa resultat och hållbarhet. Mitt favorit toplack är denna TOP Gel, som torkar snabbt och gör att lacket håller längre!

depend

 

 

Du hittar denna produkt här

Hoppas du fick några bra tips!

You may also like