Jag söker tips på bästa matkassen

matkasse

Frontbilden är lånad från Aftonbladet  – Sponsrat innehåll

Jag söker tips på bästa matkassen

Jag har länge varit inne i en sådan extremt tråkig period vad gäller matlagning. Vi har världens härligaste och rymliga kök så där är det inget problem. Det är brist på fantasi och lust. Jag har funderat mer än en gång på att testa någon matkasse, men det är ju en djungel. Dessutom är både man och barn ganska kräsna. Hur ska vi lyckas hitta en matkasse som passar alla i familjen? Jag vill ha en riktigt fräsch påse. Fick jag bestämma skulle den innehålla mycket fisk, frukt och grönt. Tyvärr tycker nog inte alla samma sak. Men kanske dom kan lära sig. Hur som helst behöver jag inspiration på god och hälsosam mat! Tipsa mig om bästa matkassen!

kökskakel

Undviker mataffären

Som läget är just nu, så undviker vi ju förstås att gå till mataffären mer än nödvändigt.  Redan där blir det ju ett problem. Ännu en anledning att testa matkasse. På sistone har jag flera gånger fått ett litet kort laddat med en startsumma från HelloFresh, när jag beställt kläder från exempelvis Kids Brand Store. Dom verkar ha något samarbete. Är det någon som testat och kan ge en recension av HelloFresh? Hos dem sparar man pengar på sina fyra första kassar. Det låter ju inte så dumt!

Om maten bara fanns där i kylen skulle det vara så mycket roligare att laga mat. Testa nya recept!

Matkassen blev en trend

Det känns som om matkassen stormade in i de svenska hemmen för några år sedan. Men jag vet inte hur det är idag. Utbudet då var ju heller inte detsamma som idag. Det var väl Linas Matkasse som man kände till. Det finns en lista på nätet där man kan läsa om alla olika matkassar och se vad de fått för betyg. Man kanske ska börja där.

Matkasse Topplistan

 

You may also like

2 kommentarer

  1. Vi har provat på några gånger ifrån Hello Fresh. De har lite annorlunda koncept och levererar i fryspåsar varje maträtt i sig. De har även noga uppmätt alla ingredienser vilket flera andra kassar inte har på samma sätt. Vi har varit mkt nöjda med Hello Fresh. De är väl värda att prova på.