Clinique var mitt första favoritmärke

Hudvård

Innehåller adlinks

Mina första hudvårdsprodukter

När jag var ung och började använda hudvårdsprodukter, var Clinique mitt favoritmärke. Jag hade nog egentligen inte testat så många utan det var mer en trend att använda dessa produkter. Dyra men ändå i en prisklass man kunde hantera med sitt studiebidrag. Fick man dessutom mamma att köpa en parfym på taxfree nån gång ibland, var det ur-lyxigt. Armanis Aqua di Gio var min första fina parfym.

Jag och mina närmaste vänner gick och suktade i skönhetsbutikerna i Falun minns jag. Här är några favoriter och dom håller sig än idag! Okej, jag hade testat Nivea och var nöjd även med dem. Men det var ju redan då lyxigt att få köpa lite dyrare produkter. Man var liksom rädd om varenda droppe…

Tjejer, ni vet vilka ni är 😉

 

Moisture Surge / Cleansing Oil / Exfoliating Scrub / Smart Custom-Repair Serum / Pep-start Eye Cream

You may also like