Zlatan utökar sin doftserie med fler produkter

Zlatan

Innehåller Annonslänk till Zlatans produkter på Lyko

Zlatan Ibrahimovic Parfumes

Som dom flesta säkert redan vet, har fotbollslegenden Zlatan lanserat ett par dofter tidigare. Zlatan har ett nära samarbete med Olivier Pescheux, en av världens främsta parfymörer från dofthuset Givaudan i Paris.

Det började med ZLATAN EdT

Den första doften från Zlatan Ibrahimović Parfums. Inspirationen till doften kommer från Zlatans resa från Rosengård till sitt nuvarande liv som internationell stjärna.

Sedan kom  SUPREME

En dam och en herrdoft . Avslappnad elegans i en modern tolkning som förnimmer om hav, stränder och grönska. Damdoften blev direkt en av mina egna favoriter och jag har förbrukat mer än en flaska. Denna doft finns även som deostick och shower gel.

Sen kom MYTH Bloom och MYTH Wood

Annorlunda och spännande dofter, med inslag av den nordiska naturen.

BLACK NOMAD

Black Nomad är en dominant herrdoft med en kraftfull komposition med elegant träiga toner av sadel- och cederträ. Denna parfym har en  tyngre doft än de tidigare.

ZLATAN SPORT PRO

Den andra doften i Zlatans sportlinje. En uppfriskande sportig doft med en varm och kryddig underton för maskulint djup och karaktär. Det är den blå flaskan på bilden. Doften finns i  30 ml, 50 ml och deostick.

NYHET! ZLATAN SPORTS

ZLATAN SPORTS

Den fräscha, sportiga doften känns ny! ZLATAN SPORT Pour Femme för henne är produkter som är feminint sportiga och fräscha. Doften är lekfull, med personlighet, och passar tjejen med attityd.  Jag älskar den! Den är lätt och fräsch. Perfekt att bära en sommardag. Doften finns i 30 ml, 50 ml, deoroll och showergel.

Den turkosa flaskan passar den yngre killen. Den fräscha, sportiga doften ger energi som både känns och syns.

Zlatans egen necessär

ZLATAN SPORT är ett komplett sortiment av groomingprodukter baserade på Zlatans egen necessär och omfattar de produkter som Zlatan själv använder varje dag. ZLATAN SPORT Pour Homme är för män som söker kvalitet och enkelhet när det gäller hud- och hårvård.

Här hittar du EDT 30 ml, 50 ml, deostick, deoroll, body wash, body lotion, anriktsrengöring, ansiktskräm, hårvax, sea salt spray och solskyddsfaktor.

Alla produkter är mycket prisvärda! Här hittar du alla ZLATANs produkter.

ZLATAN SPORT

Dofterna är resultatet av Zlatans personliga preferenser och smak.

You may also like